Gravesen Vine - Smag for mere…

Producenter

Argentina

Vinplanterne gror ca. 800 m over havets overflade, hvilket gør at man på trods af det ellers så varme klima i Argentina, kan lave vin i fantastisk balance uden at de bliver for søde, som vinene fra Chile efter min mening ofte er.

 

Casa Miriam

Casa Miriam laves på Bodegas La Rural og ejes af Familia Rutini Wines fra Tupungato i Mendoza provinsen. Kældermesteren er Mario Di Paola, der regnes for en af de dygtigste i Argentina. Familien kom fra Italien i begyndelsen af det sidste århundrede, hvor de fandt at denne dal var det perfekte sted at lave vin.

 

Malbec/Merlot 2003

Druerne er håndplukkede og i denne vin en blanding på 50 % Malbec og 50 % Merlot, hvilket giver en dejlig frugt med fylde og god balance. Den kan sagtens bruges til rødt kød eller drikkes uden mad, hvis man bare har lyst til at nyde et godt glas vin.

 

Anmeldelser i vinpressen af Malbec/Merlot 2003

Penge og Privatøkonomi:

månedens vin oktober 2004 - smagspanelets vurdering kr. 75,00
VinAvisen.dk: 5 stjerner ud af 5 mulige

 

Cabernet Sauvignon Reserva 2002

Lavet på 100 % Cabernet Sauvignon - naturligvis håndplukkede. Og fadlageret i barrique 40 % amerikansk eg og 60 % fransk eg, hvilket giver vinen en anelse sødme men i god balance. Se nedenstående kommentar...

 

Anmeldelser i vinpressen af Cabernet Sauvignon Reserva 2002

Vinforum:

5 stjerner ud af 5 mulige
  Blev kåret til at være blandt de 3 bedste sydamerikanske vine til prisen men følgende kommentar: Dyb rød farve. Intens duft af modne bær, lidt kaffe, ristet træ, vanille. Mellemfyldig vin med god frugt, lidt blød tannin og en let ristet men absolut lækker smag. Vinen har fadpræg men det overdøver ikke - giver derimod blødhed og velsmag. Meget dejlig og et enestående godt køb til prisen.
Vinen passer godt til rødt oksekød.

 

Chardonnay Reserva 2002

Chardonnay er mange vinelskers yngling når det gælder hvidvin, og Casa Miriam laver en utrolig flot fadlageret Chardonnay, let fed uden at det bliver for meget, da den har en anelse syre som skaber en god balance.

 

Altas Cumbres 2003, Lagarde

Et hit af de store - lavet på 50 % Cabernet Sauvignon og 50 % Malbec, kraftig vin med god ballance og en vin der falder i smag ved 90 % af alle vindrikkere.

 

Anmeldelser i vinpressen af Altas Cumbres

VinAvisen.dk: 5 stjerner ud af 5 mulige

Top

Gravesen Vine - Gørtlervej 9 C - 9000 Aalborg - DK - Tlf. +45 98 180 171 Fax. +45 98 162 624 - post@gravesenvine.dk - © 2004 Gravesen Vine